Vær med til at gøre en eventyrlig juleaften til virkelighed

Julen er hjerternes fest, men desværre har mange danske børnefamilier ikke overskud til at holde den juleaften, som børnenes kammerater kan glæde sig til. Ved juletid kan de udsatte familier derfor få oplevelsen af ikke at kunne leve op til de krav, julen stiller. Og børnene oplever at være uden for det fællesskab, julen skaber. Det vil vi gøre noget ved!

 

I EventyrJul banker vores hjerte for at give de socialt udsatte børn en eventyrlig juleaften sammen med ligesindede og deres forældre. Derfor inviterer vi børn og forældre til en traditionel juleaften på juleaftens dag i København og Aarhus, hvor vi sørger for julehygge, underholdning, julemad, dans om juletræet og julegaver. Vi vil lade familierne være en del af et eventyr, de aldrig glemmer!

For at det kan lade sig gøre har vi brug for din hjælp!

Donér et valgfrit beløb

Til en dejlig juleaften hører både god julemad, julepynt og julegaver. Det er alt sammen noget, som de inviterede børn ikke ville have mulighed for at opleve uden EventyrJul. For at skabe lys i øjnene på børnene juleaften har vi derfor brug for din økonomiske støtte.

Du kan støtte på følgende måder:

MobilePay: 44874

Bankoverførsel: 9886 0000199441

Alle beløb gør en stor forskel for børnene!

Min genbo havde sidste år sagt til sine fire børn, at de skulle med ud og købe julegaver til EventyrJul, men børnene synes altid, at de havde for travlt. I stedet gav hun EventyrJul 1.000 kroner, og hvert barn fik en konvolut under juletræet med teksten: dette skulle have været en gave til 250 kroner, men pengene er i stedet gået til et barn, der har mere brug for det end dig. Ingen af børnene brokkede sig – og i EventyrJul gjorde pengene en forskel!” – Anne, frivillig

Giv en julegave

Vi vil rigtig gerne give børnene nogle fine gaver, så de har noget at fortælle om og vise frem, når de ser deres kammerater efter juleferien. Gaverne skaber glæde hos børnene og de mærker, at nogen har tænkt på netop dem.

Vi vil også gerne gøre børnene stolte over at kunne give deres forældre en julegave. Så til festen på juleaftensdag får børnene mulighed for at vælge en gave til deres forældre, som de selv pakker ind og giver til far og mor.

Du kan glæde et barn med en julegave eller et gavekort.

Skriv til kontakt@eventyrjul.dk for aftale om afhentning/levering af julegaver eller gavekort.

Vil din virksomhed støtte EventyrJul?

Donerer din virksomhed et beløb, et produkt til auktionen eller giver børnene en julegave, så lægger vi gerne din virksomheds logo op her på hjemmesiden og på Facebook som tak, fordi I er med til at gøre en eventyrlig juleaften til virkelighed. Du må naturligvis også gerne bruge EventyrJuls logo på eksempelvis jeres hjemmeside, julekort eller butiksvindue.

Ønsker din virksomhed at være anonym, så giv blot besked.

Har du spørgsmål, så skriv til os på sponsor@eventyrjul.dk