Bliv frivillig – og få en oplevelse for livet

EventyrJul takker ALLE for jeres ønske om at hjælpe os i 2018! Vi håber, at I har lyst til at følge os på LinkedIn og Facebook samt blive en del af vores frivilliggruppe på Facebook, hvor I kan se, når vi åbner for tilmelding i efteråret 2019.

 

Siden 2009 har EventyrJul arrangeret juleaften for flere hundrede socialt udsatte børnefamilier. Et arrangement, der ikke ville kunne lade sig gøre uden en masse frivillige hænder – og ALLE, der arbejder i Foreningen EventyrJul, er frivillige.

 

Du får en helt særlig oplevelse ved at være frivillig i EventyrJul, fordi du er med at gøre en kæmpe forskel for en masse børn og se julelysene i deres øjne:

Da juleaften var godt i gang, stillede jeg mig op på trappen og kiggede ud på, hvad vi i fællesskab havde skabt. I det øjeblik følte jeg, hvor heldig jeg var at få lov at være en del af det her. Den følelse ønsker jeg, at alle mennesker bare én gang i deres liv får lov at opleve.” – Naddy, frivillig.

 

Hvad laver EventyrJuls frivillige?

EventyrJul har mange ansvarsområder, som varetages af forskellige projektgrupper hele året rundt. Grupperne består fx af en sponsorgruppe, en kommunikationsgruppe, en gæstegruppe, en gaveindpakningsgruppe, en logistikgruppe og meget mere.

 

I dagene op til juleaften har vores frivillige travlt med at pynte op og pakker gaver ind. Hver eneste jul skal være eventyrlig og uforglemmelig for vores børnefamilier.

 

Den 24. december er cirka 70 frivillige med til at give omkring 250 gæster en helt særlig juleaften. Gæsterne ankommer først på eftermiddagen, hvor der vil være en række aktiviteter og oplevelser for børnene, inden der serveres julemiddag. Efter julemiddagen danses der om juletræet sammen med julemanden, og derefter får børnene og deres forældre julegaver.

 

Alle frivillige hjælper til med at sikre, at vores gæster hygger sig, og giver en hånd med, hvor der er brug for det. Juleaften slutter kl. 22.00, når de sidste gæster er gået hjem, og vi har fået ryddet op efter dagens fest.

 

For at vi alle kan have opmærksomheden rettet mod at skabe en skøn juleaften for de inviterede børn og voksne, kan man ikke have børn med som frivillig juleaften.


Økonomisk støtte

Har du lyst til at støtte EventyrJul økonomisk, er du velkommen til at donere et beløb på MobilePay 44874.