Vær med til at gøre en eventyrlig aften til virkelighed!

Julen er hjerternes fest, men desværre har mange danske børnefamilier ikke overskud til at holde den juleaften, som børnenes kammerater kan glæde sig til. Ved juletid kan de udsatte familier derfor få oplevelsen af ikke at kunne leve op til de krav, julen stiller. Og børnene oplever at være uden for det fællesskab, julen skaber. Det vil vi gøre noget ved!

 

I EventyrJul banker vores hjerte for at give de socialt udsatte børn en eventyrlig juleaften sammen med ligesindede og deres forældre. Derfor inviterer vi 250 børn og forældre til en traditionel juleaften på juleaftens dag, hvor vi sørger for julehygge, underholdning, julemad, dans om juletræet og julegaver. Vi vil lade familierne være en del af et eventyr, de aldrig glemmer!

 

For at det kan lade sig gøre har vi brug for din hjælp!

 

Giv en julegave

Vi vil rigtig gerne give børnene nogle fine gaver, så de har noget at fortælle om og vise frem, når de ser deres kammerater efter juleferien. Gaverne skaber glæde hos børnene og de mærker, at nogen har tænkt på netop dem.

 

Vi vil også gerne gøre børnene stolte over at kunne give deres forældre en julegave. Så til festen på juleaftensdag får børnene mulighed for at vælge en gave til deres forældre, som de selv pakker ind og giver til far og mor.

 

Du kan glæde et barn med en julegave eller et gavekort.

 

Skriv til kontakt@eventyrjul.dk for aftale om afhentning/levering af julegaver eller gavekort.

 

Vil din virksomhed støtte EventyrJul?

Donerer din virksomhed et produkt til vores auktionen eller giver børnene en julegave, så lægger vi gerne din virksomheds logo op her på hjemmesiden og på Facebook som tak, fordi I er med til at gøre en eventyrlig juleaften til virkelighed. Du må naturligvis også gerne bruge EventyrJuls logo på eksempelvis jeres hjemmeside, julekort eller butiksvindue.

Ønsker din virksomhed at være anonym, så giv blot besked.

 

Har du spørgsmål, så skriv til os på sponsor@eventyrjul.dk